Mesaj Sayısı : 197 Yaş : 35 Nerden : TURKEY Rip : Personalized field : Ruh Hali : Karizma Deracesi : Uyarı Derecesi : KRALHACKER : ORGENARAL Kayıt tarihi : 20/11/08
konuyu açmamdaki amaç yeni arkadaşlarımız site hackleyebilsin. AMA ARKADAŞLAR VERİLDİ DEMEYİN ESKİ KONULAR ALTTA KALİYOR BİLİYORUM BU KADARİNİ.. şimdi arkdaşlar bu konumda forum hack nasıl olur onu anlatacam çok ama çok basit bi hack yöntemi ve eski bir açıktır önceden açıldıysa bu konbu özür dilerim. başlıyorum.başlıgımız eliteforum nasıl hacklenir.?? EliteForums v1.0.0.0 nasil hacklenir diyorsanız..!
ve karşımıza kodlar çıkıyor... siz admin user ve admin pass ı ilk sırada bulabilirsiniz digerleri normal userlerinkidir buna çok dikkat edin
Kod: <#!USER!#><#!UNAME!#>tegan<#!ENDUNAME!#><#!PWORD !# >a1d0c6e83f027327d8461063f4ac58a6<#!ENDPWORD!#>k ar şınıza böyle gelecektir açıgı varsa tabiki size useri veriyor ama pass'ıda hemen vermiyo onu size md5 halinde veriyor sizde onu alıyorsunuz ve bir md5 kıran sitede kırıyorsunuz ve pass karşınızda... eger md5 kıran site bilmiyosanız işte size güzel bi md5 kıran site http://gdataonline.com/seekhash.php
Fakat forumda md5 kırıcılarda var forumdan da upload edebilirsiniz ben yinede vermek istedim.Saygılar.